Dolfinarium met korting

Dolfinarium met ruim 10 euro korting

Ga naar het dolfinarium met ruim 10 euro korting! Een goedkoop dagje naar de dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden! Het dolfinarium in Harderwijk is een leuk uitje voor het hele gezin, want wie is er nu niet gek op deze lieve water dieren? Beleef de shows, bekijk de dieren in hun natuurlijke omgeving, speel en klouter en vernmaak je een dag lang in het Dolfinarium . Boek nu het dolfinarium met korting van wel meer dan 10 euro!

Goedkope tickets Dolfinarium

het Dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Hier vind je onder andere dolfijnen, zeeleeuwen, grote walrussen, natuurlijk zeehonden maar ook roggen en haaien. Het Dolfinarium in Harderwijk is daarom voor eht hele gezin geschikt en biedt  een dag vol plezier. Je hebt er iedere dag 9 unieke shows en voorstellingen met de dieren die je kunt bezoeken, maar ook vele speeltuinen.

In het dolfinarium is zoveel te beleven, van show’s tot spelen met, en rondom de dieren. Kom naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Met negen educatieve voorstellingen, vier speeltuinen en een nieuwe waterattractie in 2018, heb je met je hele familie een dag vol plezier. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Nieuwe water attractie Dolfinarium

Waterpret

Het Dolfinarium heeft een nieuwe attractie ‘Waterpret‘! Een super leuke waterspeeltuin met heel veel waterglijbanen. Glij met een hoge snelheid naar beneden of glij nog een rondje door de kronkelende baan.Natuurlijk wil je ze allemaal uitproberen! Voor de kleinsten is er ruimte gneoeg om veilig te spelen, deze kunnen heerlijk spelen en spetteren op de speciale kleine glijbaan. Neem dus je zwemspullen mee naar het Dolfinarium deze zomer!

wateropret attractie dolfinarium
De nieuwe attractie WATERPRET’ in het Dolfinarium

 

Dolfinarium Harderwijk, heel veel waterdieren

Bekijk de tuimelaardolfijnen, ga op bezoek bij de zeeleeuwen, lach om de grote walrussen, zwaai naar de schatige zeehonden, of bezoek de bruinvissen en de duizenden vissen in het dolfinarium. Leert alles over deze dieren op een leuke, laagdrempelige, manier. Bezoek de tien spetterende voorstellingen en laat u verrassen over van wat ze allemaal kunnen.

Dolfinarium met korting

Foto’s Dolfinarium

dolfinarium actiegoedkoop dolfinariumdolfinarium korting

 

 

 

Beleef het Dolfinaium goedkoop

Beleef het Dolfinarium goedkoop met korting van wel meer dan 10 euro! Bestel je tickets direct online en bezoek de zeehonden, zeeleeuwen en de dolfijnen voor een hele leuke entreeprijs!

Video Dolfinarium

Adres Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk
Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk

Tags Dolfinarium

Dolfinarium met korting, dolfinarium actie, goedkoop naar dolfinarium, tickets dolfinarium, attracties dolfinarium, goedkoop weg, weg met korting, dolfinarium korting