De Waarbeek met korting

De waarbeek met korting

Ga naar Familie pretpark De Waarbeek met korting ! De Waarbeek kan je vinden in de bossen tussen Enschede en Hengelo en heeft talloze attracties voor het hele gezin. In Familiepretpark De Waarbeek vind je heel veel verschillende (traditionele) attracties, zoals Botsauto’s, een rodelbaan, de Hully Gully, een antieke zweefmolen of de Calypso, de Toffe Twister en nog veel meer. Wil je liever vliegen in je eigen UFO in de Skyflyer, kiom dan naar de Waarbeek met korting!. Voor de kleintjes zijn er ook heel veel leuke attracties als de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel, de Muizenstad, en de oude Spoortrein. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht want er is in de waarbeek een leuke, en veilige speeltuin met onder meer de Draaimolen, schommels en glijbanen.

 

Met korting naar Waarbeek

Bestel nu je kaarten voor waarbeek met korting. Kinderen vanaf 2 jaar & volwassenen betalen normaal gesproken € 12.50 per persoon, maar nu krijg je de kaarten al voor maar € 8.95 !

Foto’s Waarbeek

Tags Waarbeek

met korting naar Waarbeek, korting op bobejaanland, goedkoop naar Waarbeek, gratis naar Waarbeek, goedkope entree Waarbeek, goedkope kaarten Waarbeek, actie Waarbeek, tickets Waarbeek, goedkoper naar Waarbeek, Waarbeek met korting, Waarbeek goedkoop

De waarbeek video