Gratis of goedkoop weg met kinderen

Gratis of goedkoop weg met kinderen

Voor een leuk dagje weg met de kinderen heb je niet altijd een groot budget nodig. Wanneer je een beetje om je heen kijk, zoekt op het internet of acties in de gaten houd dan is gratis of goedkoop weg met kinderen heel goed mogelijk. We zetten een aantal tips voor u op een rij.

Low budget uitjes

Kinderboerderij

Bezoek bijvoorbeeld eens een kinderboerderij. Vaak is de entree gratis en kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken met de dieren, speeltoestellen en in de natuur. Neem eventueel zelf broodjes en drinken mee om je dagje uit goedkoop te houden.

Bijna gratis wegNaar het strand of een meer
Zwemmen is altijd leuk, ga naar een strand of een meer in de buurt en maak er een gratis of goedkoop dagje weg van, geniet van een ijsje of je zelf meegenomen hapjes en drankjes.
 


AdvertentieNaar het bos op schattenjacht!
Maak een ‘schatkaart’ van dingen die de kinderen moeten zoeken en ga op schattenjacht in het bos. Laat ze spelenderwijs leren over de natuur en maak er een spannende dag van. Geef als beloning pannekoeken of een lekker ijsje en je goedkoop dagje weg is compleet!


Dagje weg met de trein
Een dagje weg met de trein kan ook een enornm feest zijn. Kop een dagkaart voor weinig geld en reis door heel Nederland, of combineer een treinkaartje met een voordelig entree kaartje op een attractie! Kijk eens op de website van de NS voor de leukste trein dag aanbiedingen!Tip


Tags

Goedkoop weg, goedkoop dagje uit, tips voor goedkope uitjes, gratis uitje, budget uitjes