Goedkoop er op uit met kinderen

# Goedkoop er op uit met kinderen # Goedkope uitje # Uit met kinderen

Goedkoop er op uit met kinderen

De lente komt, de zon gaat weer schijnen en je wilt met je gezin weer eens fijn er op uit. Natuurlijk wil je dat goedkoop er op uit met kinderen, want met een beetje geluk is het vaak mooi weer, maar ieder weekend weg doet een te grote aanslag op je budget. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om gratis uit te gaan of flink te besparen op entree kaarten. Daarnaast zijn er mogelijkheden genoeg om een dagje uit met kinderen nog een beetje betaalbaar te houden, we geven je een aantal handige tips.

Korting op een dagje wegZo kan je via website’s als dagtickets.nl leuke kortingen krijgen op heel veel toegangskaarten. Wat dacht je van korting op dierentuinen, korting op pretparken of leuke korting op dagattracties ? De kortingen lopen wel op tot 10 euro minder betalen voor een entreekaart!

dagje weg met kinderen

Tips voor goedkope uitjes

Daarnaast is het goed te doen om naast je korting op de entree kaarten ook te besparen op je dagje uit. Een paar tips:

Goedkoop parkeren

Zoek bijvoorbeeld van te voren naar een andere optie voor het parkeren. Parkeren is bij de meeste pretparken en dierentuinen een dure zaak. Door elders te parkeren en bijvoorbeeld de rest te lopen of met de bus te gaan, bespaar je direct geld op je dagje uit.

Zelf eten meenemen

Neem zelf eten mee, de meeste parken laten dit gewoon toe. Beperk je horeca uitgaven tot een ijsje of een milkshake, maar neem de rest gewoon lekker zelf mee.

Korting met combinatie actieszoek naar cobinatie acties, zoals een entreekaartje met een kortingsbon op de winkeltjes, of gratis parkeren. Vaak zie je combinatie acties met entree en eten op het park. zo weet je van te voren wat je uit gaat geven en blijf je dagje uit betaalbaar.

Andere leuke tips

Amsterdam Dungeon van € 23,00 voor € 16,40
Dolfinarium van € 27,50 voor € 15,95
Miniworld Rotterdam van € 11,70 voor € 9,36
De Waarbeek van € 12,50 voor € 8,95