Goedkoop dagje weg

Goedkoop dagje weg met de kinderen ?

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg met de kinderen? Er is heel veel te doen, maar de meeste vakantie uitjes zijn duur, al ws het niet onbetaalbaar! Een dagje goedkoop Efteling ? Goedkoop naar Walibi of goedkoop een dagje naar Duinrell? Vergeet het maar, de entree prijzen maken je niet echt blij,zeker niet met een flink gezin!

Gelukkig kan je wel vaak flinke korting op de entree van pretparken krijgen, maar dan moet je wel even zoeken. Goedkooppretpark.nl heeft de kortingen op uitjes op een rij gezet, maar er is meer wat je kan doen om je dagje uit betaalbaar te houden!Tips voor een goedkoop dagje weg

Tip 1: Bespaar op parkeerkosten
Veelpretparken vragen de hoofdprijs voor een parkeermunt. Zoek in de omgeving naar een alternatief waar je gratis of voor veel minder geld je auto kwijt kan. Dit geld bespaar je mooi uit voor je dagje weg!

Tip 2: Neem eigen eten en drinken mee

Er is een tijd geweest dat eigen consumpties meenemen niet mocht in pretparken, maar daar zijn de meeste parken van terug gekomen. Uiteraard mag je het meegenomen eten niet op hun terras opeten, maar lekker op het grasveld op een bankje mag natuurlijk wel.

Tip 3: Zoek naar spaar acties voor de entree

Veel supermarkten en winkelketens hebben spaaracties voor toegangskaarten. Spaar ze op en krijg korting op pretparken! Doe je zelf niet voldoende boodschappen om je kaart vol te krijgen, zoek op Facebook naar andere om bv je zegels te ruilen.

Goedkoop uit met kinderen links

Een paar goede links naar goedkope uitjes zijn bv:

ANWB
Uitvooreentientje
Goedkoop pretpark