Bellewaerde – pretpark én dierentuin in één!

Een goedkoop pretpark mét dierentuin in België. Dat is Bellewaerde in Leper. Een leuk uitje op een paar uur rijden vanaf de grens. Of als leuk uitje in de vakantie. Geniet een dag lang van de leukste attracties en ga op bezoek bij de dieren in de dierentuin. Bellewaerde is een pretpark en dierentuin in één. Goedkoop weg met je gezin in België? Kom naam Bellewaerde met korting!

  • Entreeticket Bellewaerde (t.w.v. €32,-)
  • Een unieke combinatie van attractiepark en dierentuin
  • Beleef de 28 spectaculaire attracties, leuk voor jong & oud!
  • Bezoek de superspannende show vol adembenemende stunts en duizelingwekkende duiksprongen
  • Bewonder exotische dieren als tijgers, aapjes en flamingo’s van dichtbij
  • Nu 25% korting op de entree van dit leuke park!

Goedkoop dagje weg in België

Beleef plezier op dezelfde manier ! Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Nergens anders vinden jullie zulke zalige familieattracties die je doen daveren van plezier. Bellewaerde is nog zoveel meer: jullie leren er ook honderden dieren van dichtbij kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag die jullie nóóit meer vergeten ? Welkom in Bellewaerde !Attracties Bellewaerde

Met bijna dertig leuke attracties voor jong en oud is Bellewaerde geschikt voor het hele gezin.
Bellewaerde is een echt familiepark. De kleintjes zullen zich goed kunnen vermaken in de vlinders, het palendorp en de kikker, en voor de echte durvers zijn er de attracties die net iets spannender zijn zoals de Boomerang, de Piratenboot of de Huracan. Ontdek honderden dieren van dichtbij en geniet van de spectaculaire roofvogeldemonstratie en duikshow. Er staat je een onvergetelijke dag te wachten!

Bovendien is de toegang helemaal gratis voor kinderen kleiner dan 100 cm!

Foto’s Bellewaerde

Video Bellewarde

Kom je snel een keer langs? Boek nu je ticket met veel korting en bezoek goedkoop Bellewaerde!Geef een reactie