Avonturenboerderij met Fien en Teun

avonturenboerderij

Avonturenboerderij Molenwaard met Fien en Teun!

Avonturenboerderij Molenwaard met Fien en Teun!

Een heel nieuw uitje in Nederland is de Avonturenboerderij Molenwaard met Fien en Teun! In het voormalige Ooievaarsdorp in Groot-Ammers is nu een superleuke avonturen boerderij, waar spelen ontdekken is. Met iedere dag shows met de bekende figuren Fien en Teun! Een leuk, maar vooral ook goedkoop uitje, want je bent al binnen vanaf 7,50 per persoon!

Boek nu je entree kaartje bij tripper.nl voor maar € 7.50 p.p.

Fien en Teun zijn er altijd!

Op de avonturenboerderij is van alles te doen, en alles draait om de boerderij. Spelend leren, zoals de broedtoren, de grlijtrekker, de bijenstal, het bloten voeten pad en nog veel meer! Ondek alles over het boeren leven en ontmoet de figuren Fien en Teun, bekend van RTL telekids, in het echt!avonturenboerderij

Boerderij beleven op de avonturenboerderij

Ga bootje varen, klim en klouter in de boomhut van Fien en Teun, Aai en berijd de ezels, de pony’s, of geniet van de konijnen en de geiten op de boerderij! Haal je boerderij diploma en zie hoe de boer en boerin Fien en Teun de hele dag zich vermaken met koeien, schapen en zelfs de eerste bewoners van het park, de ooievaars!

Super leuk uitje voor weinig geld

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken en bootje varen tot pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

EXCLUSIEF bij TICKETVEILINGEN.NL : Bied mee voor hoge kortingen op de entree!


Goedkoop naar fien en TeunTags

Avonturenboerderij Molenwaard, Avonturenboerderij met Fien en Teun, goedkope speeltuin Zuid Holland, korting op avonturenboerderij Molenwaard , korting op uitjes in Zuid Holland, Fien en Teun met korting, Goedkoop naar Fien en Teun, goedkoop naar avonturenboerderij , voordeel avonturenboerderij molenwaard, goedkope entree avonturenboerderij molenwaard , actie avonturenboerderij molenwaard , avonturenboerderij molenwaard goedkoop, gratis kaarten avonturenboerderij molenwaard, , goedkoop weg met kinderen Zuid Holland, uitjes groot ammers, uitjes molenwaard,

1 gedachte over “Avonturenboerderij met Fien en Teun”

  1. Wat een leuk idee. Woon te ver om zo snel al te gaan, maar zeker een idee om een keert te doen met de vakantie! Had nog nooit van groot-ammers gehoord trouwens, waar ligt dat?

Geef een reactie