Aviodrome, beleef een dagje luchtvaart!

aviodrome met korting

Aviodrome, beleef een dagje luchtvaart!

Altijd al piloot willen worden? Beleef een dagje luchtvaart in het Aviodrome in Lelystad!

Beleef een mooie dag vol vliegtuigen, met vertrier voor jong en oud in het Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad. Kom gerust met de hele familie, want ook de papa’s kijken hun ogen uit in het Aviodrome. Bekijk meer dan 100 vliegtuigen, binnen en buiten en laat je alles vertellen over de luchtvaart geschiedenis. Stap eens aan boord van een Boeing 747, probeer zelf te vliegen in de flight simulator en kom kijken naar de 4D-film Skymania.

Aviodrome, leuk voor de kinderen

Kinderen kunnen zich uitleven in een van de vele leuke kinderattracties. Tijdens de pilotenopleiding lijken ze net een echte piloot. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

Aviodrome ; Unieke collectie vliegtuigen
Er is heel veel te zien in het Aviodrome, want de collectie van Aviodrome bevat onder andere de  mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis. Bekijk en bezoek een Boeing 747, ga op de foto met een Uiver, bekijk de Fokker Spin of de Lockheed Constellation. al deze vliegtuigen zijn te vinden in het museum en de buitenexpositie van Aviodrome. Veel van de bijzondere vliegtuigen mag je ook van binnen gaan bekijken.Daarnaast zijn er meerdere malen per dag  gratis rondleidingen.Bekijk Skymania in het 4D-filmtheater
In het 4D-filmtheater van Aviodrome beleef je de luchtvaart op zijn best. Het is net alsof je werkelijk door de wolken vliegt! Zien en horen, maar vooral ook voelen en ruiken… Dan voel je opeens regendruppeltjes, dan weer is er mist en voel je echt de koude golfstromen. Dat maakt het kijken naar de historische en avontuurlijke films extra spannend!

Goedkoop naar Aviodrome met korting

Ga nu goedkoop naar Aviodrome met korting en boek je kaarten met korting. Online bestellen maakt de kaarten goedkoper, zeker als je de datum van je bezoek al weet. Het Aviodrome is zowieso een goedkoop dagje weg, want zonder korting betaal je ook maar € 14.95 voor kinderen tot 11 jaar en € 16.95 voor volwassenen. Maar waarom het volle pond betalen als je goedkoop naar aviodrome met korting kan?

Aviodrome met korting

Foto’s Aviodrome

Goedkope Entree tickets Aviodrome

Bestel Goedkope Entree tickets voor Aviodrome door ze direct online te bestellen. Voor € 14.95 p.p. naar binnen? Bestel dan nu je kaarten direct online en bezoek Aviodrome met korting.

  

 

Video Aviodrome

Adres Aviodrome

Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad

tags ; korting op aviodrome, korting op aviodrome, goedkoop naar aviodrome , voordeel aviodrome , goedkope entree aviodrome , goedkoop uit met kinderen lelystad goedkoop weg in flevoland aviodrome goedkoop, aviodrome actie,
gratis kaarten aviodrome ,

Geef een reactie