All inclusive Duinen Zathe

Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe € 13,50

Ga ook een dagje All-inclusive naar het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe, een complete dag uit!

Plezier, vermaak en vertier voor het hele gezin bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in het Friese Appelscha. Genieten van attracties en op een speelse manier alles leren over het verkeer! Er is voldoende te doen voor een hele dag vermaak en dat all inclusive voor maar € 13,50!

Wat krijg je bij het all-inclusive pretpark?

Onze entreeprijzen zijn all-inclusive! Dit betekent dat je voor één entreeprijs toegang hebt tot alle attracties. Ook heb je toegang tot onbeperkt koffie, thee, limonade, friet, sauzen, snacks, dagsoep, broodjes, fruit en waterijs! Alle prijzen zijn p.p.

  1 en 2 jarigen  5,00

 vanaf 3 jaar  16,50

 Rolstoelgebruikers  12,00

 Groepen vanaf 20 personen  15,00

 e-ticket vanaf 3 jaar  13,50

Het attractiepark

Ontdek al onze leuke attracties! Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier! Het is een overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de wat oudere kinderen. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

Het verkeerspark

Racen op de snelweg. Weet jij alles van het verkeer en durf jij de snelweg op met jouw trapauto? Maak dan snel een ritje bij ons op het verkeerscircuit! Invoegen, parkeren, voorrang verlenen of met de auto naar de garage – het kan allemaal bij ons op het verkeerscircuit! Let wel op, hou je aan de verkeersregels, doe je dit niet, dan kan het maar zo zijn dat onze eigen politieagent jou aanspreekt!

Corona maatregelen

  • Let op! De voucher is niet je entreebewijs, deze dien je voorafgaand aan je bezoek online te verzilveren, verdere instructies vind je terug op de voucher
  • Tijdens een bezoek aan Duinen Zathe gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie 
  • Na de online reservering ontvang je een entreeticket vanuit Duinen Zathe. Toon deze vanaf je smartphone of neem de voucher geprint mee naar het park